Γκουαρντιόλα : «Δεν έχουμε τα χρήματα να αγοράσουμε επιθετικό»

Γκουαρντιόλα : «Δεν έχουμε τα χρήματα να αγοράσουμε επιθετικό»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για επιθετικό, αφού δεν έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ψάξει στην αγορά για επιθετικό. Και μπορεί ο Κουν Αγκουέρο να αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο η αντικατάσταση του θα πρoέλθει εκ των έσω, αφού η αγγλική ομάδα δεν έχει τα χρήματα για να προχωρήσει σε ακριβή μεταγραφή.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ξέρουμε πόσο σημαντικός ήταν και είναι για το κλαμπ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θα ψάξουμε να βρούμε αντικαταστάτη, όμως είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε κάποιον που να μπορεί να πετύχει τα νούμερα του.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την θέση του, τις οποίες ωστόσο απορρίπτουμε. Έχουμε αρκετούς παίκτες εδώ και αρκετούς ακόμα στις ακαδημίες. Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, δεν θα αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, αφού οι τιμές είναι ανυπόφορες. Δεν έχουμε τα χρήματα για να το κάνουμε. Όλες οι ομάδες υποφέρουν και εμείς δεν γίνεται να αποτελούμε εξαίρεση», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πολιτών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ