Γκουαρντιόλα – «Ο κορωνοϊός δεν είναι πρόβλημα της Premier League, είναι της κοινωνίας»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση για την έξαρση του κορωνοϊού που παρατηρείται στην Premier League, τονίζοντας πως είναι καθαρά θέμα της κοινωνίας.

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει σημαντικά την Premier League, με τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει αρκετά παιχνίδια λόγω κρουσμάτων στους παίκτες των ομάδων.

Για την όλη κατάσταση που επικρατεί μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλ, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει πως δεν είναι πρόβλημα της Premier League, αλλά της κοινωνίας.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Δεν είναι πρόβλημα της Premier League, είναι της κοινωνίας γενικότερα. Βλέπω ανθρώπους στον δρόμο, κανείς δεν φοράει μάσκες, κανείς δεν τηρεί αποστάσεις. Κανείς δεν προστατεύει τον εαυτό του ή την οικογένειά του. Για αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Θα στηρίξω τους γιατρούς και τους επιστήμονες και την απόφαση της Premier League.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα καλό περιβάλλον και να συνειδητοποιούμε ότι ο κίνδυνος είναι ακόμα εδώ. Πρέπει να προσπαθούμε γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολη κατάσταση, είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που υπάρχει ακόμη. Ο ιός εξακολουθεί να είναι ανάμεσά μας, η νέα μετάλλαξη. Θα κάνουμε ό,τι αποφασίσει η PL».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από