Λίνγκαρντ: «Η Γιουνάιτεντ με συμβούλευσε να μείνω εκτός»

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ με καυστικό τρόπο αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν αγωνίζεται, λέγοντας πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον υπολογίζει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο προσέφερε στον Τζέσι Λίνγκαρντ νέο συμβόλαιο συνεργασίας αυτή τη φορά με μειωμένες όμως αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο του συμβόλαιο.

Βέβαια η απάντηση που πήραν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ από τον Άγγλο μέσο ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα ο αγγλικός σύλλογος να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να τον παραχωρήσει. Παρά το ενδιαφέρον που έδειξε η Νιουκάστλ, για την απόκτηση του, ο 29χρονος άσος παρέμεινε στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο Τζέσι Λίνγκαρντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε πως ο σύλλογος τον συμβούλευσε να πει πως παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω δικών του προσωπικών θεμάτων. Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δεν ισχύει, καθώς ο μοναδικός λόγος που δεν αγωνίζεται είναι το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Ράλφ Ράνγκνικ.

Aναλυτικά όσα έγραψε ο Τζέσι Λίνγκαρντ: 

«Ο σύλλογος με συμβούλευσε να μείνω εκτός για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, το μυαλό μου είναι καθαρό, θα παραμείνω επαγγελματίας και θα δίνω το 100% όποτε με χρειάζονται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από