Η αποκάλυψη του Ρούνεϊ: «Έστειλα τον Σερ Άλεξ στον διάολο όταν μου είπε να πάω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε μια αξιοζήλευτη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως η πρώτη επαφή του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν τουλάχιστον επεισοδιακή.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε όλα όσα έγιναν τη μέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον κάλεσε για να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συνέντευξή του στη «Sun», ο νυν τεχνικός της Ντέρμπι αναφέρθηκε στη μέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον προσέγγισε (ως πιτσιρικά τότε) για να μετακινηθεί στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προσπάθησε να με υπογράψει όταν ήμουν 14 ετών. Μιλούσα στο τηλέφωνο με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, οι οποίοι μου είπαν: «Ο Άλεξ είναι στο τηλέφωνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να σε υπογράψει» μου είπαν κι εγώ απάντησα «Πες του να πάει στο διάολο. Θέλω να παίξω για την Έβερτον»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια των λεγομένων του ο Ρούνεϊ, ο οποίος εντάχτηκε στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το 2004 κι αφού πρώτα το 2002 είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League πρόσθεσε τα εξής:

«Όσο περνούσε ο καιρός ήξερα ότι έπρεπε να παίξω για τον Άλεξ Φέργκιουσον. Ήταν ο λόγος που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από