Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3 (Vid)

Μία λάθος πληροφορία στο Άνφιλντ, που ήθελε την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει σε 3-3 τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να πανηγυρίσουν έξαλλα, πιστεύοντας πως η ομάδα του ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League που έκρινε και τον τίτλο στην Αγγλία εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο και κατέκτησε ένα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στην Αγγλία με την Λίβερπουλ να τερματίζει στην δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τους Πολίτες.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Άστον Βίλα, όμως σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το παιχνίδι 3-2 και αγκάλιαζε τον τίτλο, την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ νικούσε με 3-1 την Γούλβς και ήθελε να μην κερδίσει η Σίτι για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Πάντως μετά το γκολ του Σαλάχ και το 2-1 των κόκκινων κι ενώ η Σίτι είχε το προβάδισμα στο Έτιχαντ, κάποιος στο Άνφιλντ μετέδωσε λανθασμένα πως η Βίλα ισοφάρισε σε 3-3, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός στις εξέδρες. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων της Λίβερπουλ όμως, κράτησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μέχρις ότου κατάλαβαν πως η πληροφορία που έλαβαν ήταν λανθασμένη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από