Απορρίπτει κάθε πρόταση για Φαν ντε Μπεκ η Γιουνάιτεντ

Με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον υπολογίζει κανονικά για την προσεχή σεζόν.

Στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία πρόταση για τον Ολλανδό χαφ, είτε αφορά πώληση, είτε δανεισμό.

Ο 25χρονος Ολλανδός μέσος μετακόμισε στην Αγγλία, το καλοκαίρι του 2020 έχοντας καταγράψει μόλις 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν ως βασικός, στους «κόκκινους διάβολους» ο Φαν ντε Μπεκ παραχωρήθηκε δανεικός στην Έβερτον στα μέσα της σεζόν, αλλά και πάλι δεν εντυπωσίασε, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές και σκοράροντας ένα γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, η έλευση του Έρικ Τεν Χαγκ αλλάζει πλήρως το σκηνικό. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν αυτός που απογείωσε την καριέρα του οδηγώντας τον μέχρι και στους υποψήφιους για τη «Χρυσή Μπάλα» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουνάιτεντ έχει την εισήγηση του προπονητή να μην παραχωρηθεί ο παίκτης, αφού τον υπολογίζει κανονικά.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από