«Κλείνει» στην Έβερτον ο Φαν Ντε Μπεκ

«Κλείνει» στην Έβερτον ο Φαν Ντε Μπεκ

Στο σύλλογο του Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φαν Ντε Μπεεκ. Μέσα στην μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του από τα «ζαχαρωτά».

Παίκτης της Έβερτον θα πρέπει να θεωρείται ο Φαν Ντε Μπεεκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τα «ζαχαρωτά» για τον εξάμηνο δανεισμό του Ολλανδού μέσου.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες η Κρίσταλ Πάλας να θέλησε να μπει «σφήνα» στην συμφωνία των δύο ομάδων, ωστόσο ο σύλλογος του Λίβερπουλ κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να κλείσει το… deal με τους «Κόκκινους διάβολους».

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αποδέχθηκε πλήρως τους όρους της Γιουνάιτεντ και θα έχει στο ρόστερ της τον Ολλανδό χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς. Η Έβερτον θα καλύψει μέχρι τον Ιούνιο πλήρως το συμβόλαιο του Φαν ντε Μπέεκ και μάλιστα θα καταβάλει και ενοίκιο.

Ο 28χρονος μέσος πέρασε μέσα στην ημέρα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από την ομάδα της Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ