Μάντσεστερ Σίτι : Θέλει να σκοράρει ο Έντερσον

Η Μάντσεστερ Σϊτι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον τερματοφύλακα Έντερσον να δηλώνει πως θέλει να σκοράρει και αυτός.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον τερματοφύλακα Έντερσον να έχει βάλει στόχο να σκοράρει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι (22/4) απέναντι στη Σουόνσι (5-0), η Σίτι κέρδισε πέναλτι, με τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Παρόλα αυτά, ο Γκάμπριελ Ζέσους ανέλαβε την ευθύνη, έχασε το πέναλτι όμως στην επαναφορά ο Μπερνάντο Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε τον παίκτη του στη συνέντευξη τύπου, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η δήλωση του  24χρονου τερματοφύλακα.

Ο Έντερσον δήλωσε πως: «Τους άκουσα (σ.σ. τους οπαδούς), να φωνάζουν το όνομα μου, ζητώντας μου να εκτελέσω το πέναλτι, όμως ο Γκάμπριελ (σ.σ. Ζέσους), πήγε εκεί. Δυστυχώς το έχασε, όμως ο Μπερνάντο (σ.σ. Σίλβα) σκόραρε, αλλά αν ο προπονητής με είχε αφήσει να το εκτελέσω, θα είχα σκοράρει σίγουρα. Είμαι καλός στα πέναλτι, καθώς συνδυάζω δύναμη και τεχνική όταν σουτάρω. Η ομάδα έχει τους εκτελεστές της, όμως αν ο Πεπ με αφήσει να εκτελέσω, είμαι εκεί. Ελπίζω να συμβεί, πριν τελειώσει η σεζόν, καθώς θα ήθελα να σκοράρω».

Πλέον απομένουν 4 αγωνιστικές για να δούμε αν η Σίτι θα κερδίσει πέναλτι και φυσικά αν ο Έντερσον σκοράρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από