Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-0 (vids)

Νίκη χρυσάφι για τους Λονδρέζους στη μάχη που δίνουν για την 4η θέση – Ο Ζιρού λύτρωσε τους «μπλε» - Πάρτι στο Emirates με 5άρα της Αρσεναλ στο «αντίο» του Βενκέρ.

Με πρωταγωνιστική τον Ολιβιέ Ζιρού, η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την 4η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League! Οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Τότεναμ από την Γουέστ Μπρομ (1-0) και μείωσαν στους 2 πόντους τη διαφορά από τους «πετεινούς». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τους Ρεντς πέτυχε ο Ζιρού στο 32ο λεπτό.

Η φάση ξεκίνησε από την πολύ ωραία προσπάθεια του Μόουζες, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γάλλος με κεφαλιά νίκησε τον Κάριους και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε στα καρέ του Κουρτουά.

Δείτε το γκολ:

Αρσεναλ – Μπέρνλι 5-0

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, η Αρσεναλ νίκησε εύκολα με 5-0 την Μπέρνλι. Στην τελευταία παράσταση του Αρσεν Βενγκέρ στο Emirates ως προπονητής των «κανονιέρηδων», οι παίκτες της βρετανικής ομάδας ισοπέδωσαν την Μπέρνλι.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 14’, με τον Λακαζέτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-0. Ο Κολάσινατς στο 54’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Ιγουόμπι στο 64’ να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 75ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από