Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου – Πάμε συγκεντρωμένοι στο πέμπτο παιχνίδι για την πρόκριση»

Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου – Πάμε συγκεντρωμένοι στο πέμπτο παιχνίδι για την πρόκριση»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην νίκη επί της Μπαρτσελόνα (92-58) στο Game 4 και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο «10».

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» με 92-58 την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για το Game 4 των play-offs της Euroleague και ισοφάρισε σε 2-2 την= σειρά. Πλέον, η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου θα κριθεί στο πέμπτο ματς που θα πραγματοποιηθεί στο «Palau Blaugrana» την Τετάρτη του Πάσχα (8/5, 22:00).

Ο εκ των κορυφαίων για τους Πειραιώτες στη νίκη επί των Καταλανών, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «10». Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τόνισε που κρίθηκε το Game 4 κόντρα στην Μπάρτσα, ενώ ανέφερε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση στο πέμπτο ματς της σειράς.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4: Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό!

-Πριν δύο βράδια κάνατε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρετε την νίκη. Τι έκανε την διαφορά στην αποψινή σας νίκη;

«Θεωρώ ότι η ενέργεια που βγάλαμε ήταν σημαντική. Παλέψαμε σε όλες τις μονομαχίες και στις δύο πλευρές του παρκέ, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, κάναμε καλή δουλειά και κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Δεν ήταν μόνο ότι σκοράραμε αλλά παίξαμε σωστά κάθε κατοχή, κι έτσι φτάσαμε στην νίκη».

-Το τελευταίο διάστημα έχεις ανεβάσει την απόδοσή σου κι έχεις βοηθήσει την ομάδα σου να πάρει μεγάλες νίκες. Θεωρείς ότι είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν;

«Ναι, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε σαράντα λεπτά μπροστά μας, το πέμπτο παιχνίδι, για να προκριθούμε στο Final Four. Είμαστε μία έτοιμη ομάδα, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, εγώ έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας».

-Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο πέμπτο παιχνίδι;

«Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, σωματικά και πνευματικά. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για 4ο λεπτά. Τα συναισθήματα «τρέχουν» σε ένα τέτοιο ματς, όμως εμείς πρέπει να τα ελέγξουμε. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

-Πόση μεγάλη διαφορά έχουν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια και σε αυτή τη σειρά των play-offs;

«Τα play-offs είναι τελείως διαφορετικά. Παίζεις με την ίδια ομάδα, σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μετά από ένα σημείο τακτικά. Όμως η προσπάθεια και η ενέργεια που πρέπει να καταβάλεις είναι μεγάλη. Όλες οι ομάδες άλλωστε είναι στο ίδιο επίπεδο. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα καθώς πρέπει κάπου να υπερτερείς και να βελτιώνεσαι σε σχέση με τον αντίπαλο. Ξέρουμε ποια είναι η πρόκληση και πάμε να την ευχαριστηθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ