Επιτέλους νίκη για τη Σίτι (1-2) – «Πάτησε» την Τσέλσι η Έβερτον (2-0)

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Λούτον με σκορ 2-1. Μεγάλη νίκη για την Έβερτον απέναντι στην Τσέλσι, ενώ «πεντάρα» έριξε η Φούλαμ στη Γουέστ Χαμ (5-0).

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πάρα πολλά για τη Μάντσεστερ Σίτι που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας δύσκολα και με ανατροπή της Λούτον, εκτός έδρας, με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι νεοφώτιστοι σκόραραν τους «πολίτες» στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Αντεμπάγιο να κάνει το 1-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα όμως απάντησαν άμεσα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς σε διάστημα τριών λεπτών έκαναν την ανατροπή. Ο Μπερνάρντο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 στο 62′, με τον Τζακ Γκρίλις στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τρίτη σερί νίκη για την Έβερτον που ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Τσέλσι που συνεχίζει να παραπαίει. Η… ιστορία του ματς γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Ντουκουρέ να κάνει το 1-0 στο 54′ και τον Ντόμπιν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να σημειώνει το 2-0.

Τέλος, άλλη μία ευρεία νίκη για τη Φούλαμ που διέλυσε με σκορ 5-0 τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους «κότατζερς» με δράστες τους Χιμένες (22′), Γουίλιαν (31′) και Ανταραμπιόγιο (40′). Το τελικό 5-0 διαμόρφωσαν οι Γουίλσον (60′) και Κάρλος Βινίσιους (88′).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έβερτον-Τσέλσι 2-0

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 5-0

Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από