Γκουαρντιόλα: «Μόνο για τη Σίτι είναι αποτυχία αν δεν πάρει τίτλο»

Γκουαρντιόλα: «Μόνο για τη Σίτι είναι αποτυχία αν δεν πάρει τίτλο»

Οι υψηλές απαιτήσεις που μόνιμα υπάρχουν για την Μάντσεστερ Σίτι είναι άδικες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι υψηλές απαιτήσεις που μόνιμα υπάρχουν για την Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι… άδικο, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε πως σε αντίθεση με τον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων στις υπόλοιπες ομάδες, μονάχα για τη δική του υφίσταται αποτυχία σε περίπτωση αδυναμίας κατάκτησης του τίτλου.

Ο Καταλανός τεχνικός αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση έχει ζορίσει τη φετινή σεζόν με τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ και… Άστον Βίλα να μπαίνουν στο κάδρο της διεκδίκησης της κορυφής της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και μια σύγκριση που δείχνει πολλά (pic, vids)

Βέβαια, την ίδια στιγμή υπάρχουν και σύλλογοι όπως οι Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι που αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες, ωστόσο, ο Πεπ έδειξε πως θεωρεί ότι ο τρόπος που προσεγγίζει ο κόσμος και τα media ορισμένες καταστάσεις, είναι πολύ άδικος για τους «πολίτες».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μόνη ομάδα που θα είναι αποτυχημένη αν δεν πάρει το πρωτάθλημα είμαστε εμείς. Για όλες τις υπόλοιπες είναι μεγάλη επιτυχία. Αν στην Άρσεναλ, στη Λίβερπουλ στην Τσέλσι δεν κατακτήσουν τίποτα, είναι φυσιολογικό. “Η Σίτι όμως οφείλει να κερδίζει”. Είναι δύσκολο. Για όλους τους υπόλοιπους θεωρείται φυσιολογικό να βρίσκονται σε κακές θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ