O Aλεξάντερ-Άρνολντ έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League

Ιστορία έγραψε ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, αφού με την ασίστ που έβγαλε στον Ζότα στην σημερινή αναμέτρηση με την Μπέρνλι, έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στα χρονικά της Premier League

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1, στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα στο +2 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ανέβηκε ξανά πρώτη με «τριάρα» η Λίβερπουλ (3-1) – Λύτρωσε στις καθυστερήσεις την Τότεναμ ο Τζόνσον (2-1)

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το έβαλε ο Ντιόγκο Ζότα με κεφαλιά, ο οποίος μετά από ασίστ του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και κακή έξοδο του Τράφορντ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Με αυτή την ασίστ ο Άγγλος δεξιός μπακ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος έχει 58, ξεπερνώντας έτσι τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον που έχει 57.

Στην τρίτη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Λέιτον Μπέινς με 53 ασίστ, ενώ την πεντάδα τη συμπληρώνουν οι Γκρέιαμ Σε Λο με 44 και ο Αντόνιο Βαλένσια με 39.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από