Υποδοχή από τους οπαδούς του Άρη σε Ανσαριφάρντ (vid)

Υποδοχή από τους οπαδούς του Άρη σε Ανσαριφάρντ (vid)

Ο Ιρανός επιθετικός ταξίδεψε στα Ιωάννινα και ενσωματώθηκε με την αποστολή των κιτρινόμαυρων, ενώ οι οπαδοί της νέας του ομάδας των υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο.

Θερμή υποδοχή ετοίμασαν στον Καρίμ Ανσαριφάρντ οπαδοί του Άρη, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, κατά την άφιξη του ποδοσφαιριστή. Ο Ιρανός επιθετικός, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του, ταξίδεψε αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στην πόλη της Ηπείρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων είχαν υποδεχτεί και την αποστολή, κατά τη χθεσινή (9/2) της άφιξη στα Ιωάννινα. Η αποστολή του Άρη δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα διανυκτερεύσει στα Ιωάννινα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για τον ημιτελικό της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και τον Ανσαριφάρντ, που έχει αγωνιστικό ρυθμό και δεν χρειάζεται, φυσικά, χρόνο προσαρμογής. Είναι, πιθανόν, μάλιστα, να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ