Νέβιλ: «Η διοίκηση να στηρίξει τον Μουρίνιο»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε για ακόμα μια φορά στο πλευρό του Πορτογάλου προπονητή

Ο Γκάρι Νέβιλ έχει στηρίξει κατ’ επανάληψη τον Ζοσέ Μουρίνιο επισημαίνοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος αμυντικός της αγγλικής ομάδας επανέλαβε ότι ο Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος προπονητής για την Μάντσεστερ και ζήτησε από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να τον ενισχύσει στις μεταγραφές.

«Ο Κλοπ δεν έχει ακόμα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στην Λίβερπουλ αλλά η διοίκηση τον στηρίζει. Αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση της Μάντσεστερ. Ο Ζοσέ είναι καλός προπονητής και πρέπει να τον στηρίξει. Έχω ακούσει πολλά για τον Μουρίνιο όπως είχα ακούσει και για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν πήραν τίτλους ο Βενγκέρ και ο Μουρίνιο.

Ήταν προφανές πως ο Φέργκιουσον ήθελε χρόνο για να ξαναχτίσει μια νέα ομάδα. Αυτό ισχύει και για τον Μουρίνιο. Θέλει χρόνο για να δημιουργήσει. Είναι καλός προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να του πάρει τους παίκτες που θέλει τον Ιανουάριο. Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας», υποστήριξε ο Νέβιλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από