Άστον Βίλα-Νιουκάστλ 2-0

Η Άστον Βίλα επικράτησε 2-0 της Νιουκάστλ στο «Villa Park» με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο μέρος και «ανάσανε» στην βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 15η θέση της Premier League.

H Άστον Βίλα μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες στην Premier League, αλλά απέναντι στην Νιουκάστλ έκανε το «χρέος» της και επικράτησε 2-0, μειώνοντας στο -1 από την 14η θέση και την σημερινή αντίπαλό της.

Αντίθετα η ομάδα του Στιβ Μπρους έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε εύκολα απέναντι στους ανώτερους «χωριάτες», που φάνηκε να το…θέλουν πιο πολύ.

Ο νικητής μάλιστα είχε κριθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 μέσα σε τέσσερα λεπτά, με σκόρερ τους Χούριχαν στο 32′ και Έλ Γκάζι στο 36′. Το πρώτο μάλιστα ήταν ένα τέρμα εξαιρετικής ομορφιάς, με πολύ έξυπνη εκτέλεση φάουλ.

Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αντιδράσει στην δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την πιο «καθαρή» ευκαιρία να έρχεται ξανά από την Άστον Βίλα (77’ Γουέσλεϊ) για το τελικό 2-0.

Οι «χωριάτες» πήραν μια νίκη-οξυγόνο, πηγαίνοντας στο +4 από την Νόριτς και την 18η θέση.

Άστον Βίλα: Χίτον, Ζιλμπέρ, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκίν, Γκρίλις, Ντάγκλας Λουίζ, Χουριχέιν (91’ Λάνσμπερι), Ελ Γκαζί, Γουέσλεϊ

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Φερνάντες, Κλαρκ, Ντάμετ (63’ Κάρολ), Βίλεμς, Αλμιρόν (80’ Ατσού), Χέιντεν, Σέλβεϊ, Σεν Μαξιμέν, Ζοέλιντον (72’ Γκέιλ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από