Ο 40χρονος Πολωνός Μαρτσίνιακ ορίστηκε για το Ελλάδα – Ισπανία

Η UEFA όρισε τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, για τον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45).

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45) την Ισπανία για την 9η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση.

Η UEFA για το συγκεκριμένο παιχνίδι όρισε τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Πάβελ Σολοκλινσκι και Άνταμ Κούπσικ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τόμας Μουσιάλ. Στο VAR θα βρίσκεται ο συμπατριώτης του Μαρτσίνιακ, Τόμας Κβιατόφσκι με βοηθό τον Μαρτσίν Μπορκόφσκι.

Ο Πολωνός ρέφερι έχει διευθύνει δύο ακόμη αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο παρελθόν. Με τη Γεωργία στην Τούμπα τον περασμένο Μάρτιο (1-1) αλλά και με το Βέλγιο το 2017, όπου η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 2-1. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε διευθύνει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για το ΠΑΟΚ – Άρης (2-2) την περυσινή σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από