Ασταμάτητη η Ίντερ, κρατιέται στην κορυφή (2-1)

Η Ίντερ δεν λέει να πέσει με τίποτα από την κορυφή της Serie A, επικρατώντας της Λάτσιο με σκορ 2-1, ενώ στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σαρλενιτάνα πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Βερόνα με 2-1.

Τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στη Λάτσιο πανηγύρισε η Ίντερ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογία, όντας στο +1 από τη δεύτερη Μίλαν (48β.), ενώ έχει και ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση και χάρη στα τέρματα των Μπαστόνι και Σκρίνιαρ κατάφεραν να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, κρατώντας τη θέση της με… νύχια και με δόντια.

Στο πρώτο μέρος η Ίντερ ήταν εξαιρετική δημιουργώντας αρκετές στιγμές στην εστία της Λάτσιο και φτάνοντας στο γκολ στο 17ο λεπτό με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ωστόσο, μετά από υπόδειξη του VAR το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 30′ για τους «νερατζούρι» με δράστη τον Αλεσάντρο Μπαστόνι ο οποίος έκανε και το 1-0. Όμως οι «αετοί» είχαν άμεση απάντηση, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ίντερ συνέχιζε να είναι καλύτερη και να κυνηγά το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα. Κάτι που τελικά κατάφερε στο 67′, με τον κεντρικό της αμυντικό Μίλαν Σκρίνιαρ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι «νερατζούρι» πήραν ακόμη μία σημαντική νίκη.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντάμφρις (77’ Νταρμιάν), Μπαζτόνι, Πέρισιτς (82’ Ντιμάρκ), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα (82’ Βιδάλ), Σάντσες (73’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (73’ Ντζέκο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου, Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Χισάι (81’ Λατσάρι), Κατάλντι (69’ Λέιβα), Σάβιτς, Πέδρο, Μπάσιτς (69’ Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε, Άντερσον

Βερόνα-Σαρλενιτάνα 1-2

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σαρλενιτάνα κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Βερόνα, επικρατώντας με σκορ 2-1, και φτάνοντας στους 11 βαθμούς παραμένοντας στην τελευταία θέση του πίνακα, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα.

Το σκορ άνοιξε Μίλαν Τζούριτς για τους φιλοξενούμενους στο 29′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντάρκο Λάζοβιτς στο 63′, ενώ τη νίκη για τη Σαρλενιτάνα έδωσε ο Γρηγόρης Κάστανος, με τον Κύπριο να σκοράρει στο 70′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΒΕΡΟΝΑ: Παντούρ, Λάζοβιτς, Καζάλε (85’ Ταμέζ), Ντεπάολι (59’ Μπαράκ), Τσεκερίνι, Γκίντερ, Βελόσο, Ίλιτς, Καπράρι, Λαζάνια, Σιμεόνε (59’ Κάλινιτς)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Ζορτέα (71’ Ντέλι Κάρι), Βέσελι (85’ Κεχρίντα), Γκιομπέρ, Γιαροζίνσκι, Γκαλιόλο, Κάστανος, Ντι Τάκιο, Κουλιμπαλί (76’ Καπέτσι), Γκοντό (76’ Μπονατσόλι), Ντζούριτς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από