Ίντερ – Οριστική συμφωνία με Ονάνα

Ίντερ – Οριστική συμφωνία με Ονάνα

Ο Αντρέ Ονάνα πήρε άδεια από τον Άγιαξ για να ταξιδέψει στο Μιλάνο, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει εν όψει καλοκαιριού.

Mόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να ανακοινωθεί και επίσημα από την Ίντερ ο Αντρέ Ονάνα, καθώς αναμένεται να βρεθεί στο Μιλάνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, πήρε άδεια από τον Άγιαξ για να ταξιδέψει στο Μιλάνο, να περάσει ιατρικά και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς είχε παραβιάσει του κώδικα ντόπινγκ. Αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις θα ταξιδέψει στο Καμερούν για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα εν όψει του Κόπα Άφρικα.

Ο Αντρέ Ονάνα προέρχεται από τις ακαδημίες του Σάμουελ Ετό στο Καμερούν, ενώ το 2010 μετακόμισε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όπου και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2015 που έφυγε και πήγε στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ. Με τον «Αίαντα» έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ενώ έχει βρεθεί βασικός κάτω από την εστία 206 φορές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ