Σαμπντόρια – Τορίνο 1-2

Η Τορίνο επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Σαμπντόρια για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Η Τορίνο παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Σαμπντόρια, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Καντρέβα απείλησε στο 2′ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φαλκόνε απέκρουσε το σουτ του Μαντραγκόρα.

Ο Φαλκόνε απέκρουσε και το σουτ του Πρατ στο 13′ και στο 18′ η Σαμπντόρια πήρε το προβάδισμα. Ο Γκαπιπαντίνι έδωσε στον Καπούτο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Σάβιτς για το 1-0.

Ωστόσο, η Τορίνο απάντησε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα στο 37′, με τον Σινγκό να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο μέρος και τελικά βρήκαν το δεύτερο γκολ. Στο 67′ ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πρατ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φαλκόνε, Οτζέλο (88′ Μούρου), Μπερεζίνσκι Ντραγκουσίν, Φεράρι (78’ Κόντι), Άσκιλντσεν (78’ Τσιέρβο), Θόρσμπι, Ρινκόν, Καντρέβα, Καπούτο (78’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι (88′ Τορεγκρόσα)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ροντρίγκες, Βόιβοντα, Σινγκό, Μπρέμερ, Ζίμα, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Πρατ (90+2′ Πόμπεγκα), Μπρέκαλο (84’ Τζάτζα), Σανάμπρια (83’ Πιάτσα).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από