Τορίνο – Φιορεντίνα 4-0 : No Vlahovic, no party

Τορίνο – Φιορεντίνα 4-0 : No Vlahovic, no party

Το αστέρι της Φιορεντίνα δεν σκόραρε και οι «βιόλα» διασύρθηκαν εκτός έδρας με 4-0 από την Τορίνο η οποία μείωσε και τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.

Τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων (σ.σ. τελευταία ήττα στις 27 Νοέμβρη από την Έμπολι) της Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα έβαλε η εντυπωσιακή Τορίνο. Η «Γκρανάτα» διέλυσε με 4-0 τους «βιόλα» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά (και παράλληλα την απόσταση από τις θέσεις της Ευρώπης) στους τέσσερις βαθμούς.

Ασφαιρο έμεινε το μεγάλο αστέρι των φιλοξενούμενων, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος είχε σκοράρει και στις τρεις τελευταίες νίκες της ομάδας του στη Serie A. Παράλληλα αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Τορίνο επί της Φιορεντίνα μετά από δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2019 (2-1).

H ομάδα του Ιβάν Γιούριτς ήταν ισοπεδωτική στα πρώτα 45 λεπτά όταν και πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ. Ο Σίνγκο έκανε το 1-0 στο 19′ και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Μπρέκαλο στο 23′ και το 31′, κάνοντας ουσιαστικά τυπικά διαδικασία το δεύτερο μέρος.

Εκεί η Τορίνο πέτυχε και το 4-0, με τον Σανάμπρια στο 58′, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και την Τορίνο να παίρνει επιβλητική νίκη.

ΤΟΡΙΝΟ: Γκεμέλο, Τζιτζί, Μπρέμερ, Ροντρίγκεζ, Σινγκό (87′ Ζίμα), Λούκιτς, Μαντράγκορα, Βοϊβόντα, Πρατ (79′ Πομπέγκα), Μπρέκαλο (79′ Πιάτσα), Σανάμπρια (87′ Βάρμινγκ).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες (46′ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα, Καστροβίλι (74′ Μαλέχ), Καγεχόν (46′ Σαπονάρα), Βλάχοβιτς (73′ Κοκόριν), Γκονσάλες (78′ Ικόνε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ