Μπολόνια – Νάπολι 0-2 : Ο Λοθάνο πήρε από το… χεράκι τη Νάπολι

Με δύο γκολ του Λοθάνο, η Νάπολι απέδρασε από το Renato Dall'Ara, επικρατώντας με 2-0 της Μπολόνια. «Ζωντανοί» στη μάχη του Σκουντέτο οι «Παρτενοπέι».

Άλωσε το Renato Dall’Ara, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Λοθάνο η Νάπολι!

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια και διατήρησε την κοντινή της απόσταση από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους και είναι στο -2 από τη 2η Μίλαν και στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Ο Λοθάνο έκανε όλη τη… δουλειά για τη Νάπολι στην αναμέτρηση με την Μπολόνια, με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή να σημειώνει και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Στο 20ο λεπτό, η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Ο Ελμάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λοθάνο με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 0-1.

Οι «Παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47’ ο Ζιελίνσκι έβγαλε κάθετα στον Ρουίθ, εκείνος από αριστερά γύρισε για τον Λοθάνο και ο Μεξικανός πλάσαρε εξ επαφής για το 0-2.

Στο 87ο λεπτό ο Οσιμέν έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε, ενώ στο 90+3’’ το φάουλ του Σβάνμπεργκ σταμάτησε στο δοκάρι του Μερέτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μπινκς, Τεατέ, Σουμαορό, Ντε Σιλβέστρι, Χίκεϊ (72’ Πίτια), Σβάνμπεργκ, Σοριάνο (67’ Βινιάτο), Βιόλα (52’ Ντομίνγκεθ), Σανσόνε (52’ Σκοβ Όλσεν), Αρναούτοβιτς (52’ Φαλτσινέλι)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζέσους, Ραχμάνι, Ρουίθ (86’ Γκουλάμ), Λομπότκα, Ελμάς (86’ Πετάνια), Ζιελίνσκι (80’ Ντέμε), Λοσάνο (71’ Οσιμέν), Μέρτενς (71’ Πολιτάνο).

Το 0-1 της Νάπολι

Το 0-2 των «Παρτενοπέι»

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από