Έξαλλος με την διαιτησία ο Μουρίνιο: «Αν ο Τζανιόλο έπαιζε στη Μίλαν, την Γιούβε η την Ίντερ δεν θα είχε αποβληθεί»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε για την αποβολή του Τζανιόλο, τονίζοντας πως αν ο Ιταλός αγωνιζόταν με τα χρώματα της Γιουβέντους Μίλαν η Ίντερ δεν θα είχε αποβληθεί.

Το φινάλε στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τζένοα ήταν για γερά νεύρα, με τον Τζανιόλο να προσφέρει προς στιγμήν γκολ λύτρωσης στους Τζιαλορόσι (90΄) και το VAR να… τους στερεί τη χαρά για φάουλ του Έιμπραχαμ στην αρχή της φάσης.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε καθόλου στον σκόρερ των γηπεδούχων, ο οποίος τα «έψαλε» στον ρέφερι της αναμέτρησης κάτι που έφερε την αποβολή του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του και εξαπέλυσε βέλη κατά της διαιτησίας, υποστηρίζοντας πως ο Τζανιόλο δεν θα είχε αποβληθεί ποτέ αν φορούσε τη φανέλα μιας εκ των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν!

«Αν ο Τζανιόλο έπαιζε για την Ίντερ, τη Γιουβέντους ή τη Μίλαν, θα αποβαλλόταν; Νομίζετε ότι ο Λαουτάρο θα έπαιρνε τέτοια κόκκινη στο Σαν Σίρο; Δεν θα ήταν ποτέ κόκκινη για τον Λαουτάρο, τον Κιελίνι ή τον Ζλάταν. Αυτοί είμαστε όμως, είμαστε οι μικροί. Ο Ζανιόλο αποβλήθηκε επειδή είπε στον ρέφερι το ίδιο πράγμα τρεις φορές, αλλά δεν το πρόσβαλε.

Τρεις φορές ο Τζανιόλο του είπε »τι στο διά@@@ σφύριξες» . Δεν τον πρόσβαλε, ούτε του έβρισε τη μητέρα. Ο ρέφερι είχε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσω αυτή τη στιγμή. Ίσως εκείνοι που αποφασίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού να είναι λάθος, μπορεί να μην φταίει αυτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από