Τούντορ: «Ο Μουρίνιο είναι ο No1 προπονητής»

Ο Ίγκορ Τούντορ έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Βερόνα να τονίζει πως η Ρόμα διαθέτει στην τεχνική της ηγεσία των κορυφαίων των πάγκων.

Η Βερόνα φιλοξενείται από την Ρόμα το Σάββατο(19/2) στο «Ολίμπικο» με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να στοχεύει στις επιστροφή στις νίκες μετά από τριά διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου αντιμετωπίζει με πολύ σεβασμό την συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι που έγινε αντιληπτό και στη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόκειται για τον Νο1 προπονητή.

«Η Ρόμα είναι δύσκολος αντίπαλος, με τον προπονητή της να είναι το Νο 1 στους πάγκους. Έχει ένα ρόστερ για Champions League ή που πλησιάζει σε αυτό.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι που θα μας δώσει πάρα πολλά κίνητρα», τόνισε ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει αναφορικά με τα πρόσφατα του Μουρίνιο για τη διαιτησία:

«Είναι πάντα ωραίο να μιλάμε για τους προπονητές, είναι όμως και οι παίκτες που καλούνται να μετουσιώσουν αυτό που προετοιμάζει ο κάθε προπονητής.

Είναι τιμή να αντιμετωπίζω έναν τέτοιο προπονητή. Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη δουλειά ενός προπονητή, ένα από αυτά είναι η επικοινωνία με τους παίκτες και ο Μουρίνιο είναι κορυφαίος σε αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από