Λάτσιο-Νάπολι 1-2: Buzzer beater… τίτλου για Νάπολι

Με γκολ στο 94΄, η Νάπολι έκλεισε το... σπίτι (1-2) της Λάτσιο και φουλάρει για το Σκουντέτο!

Η Νάπολι… άλωσε (1-2) τη Ρώμη και φουλάρει για το όνειρο! Με γκολ στο 94΄, οι «Παρτενοπέι» έριξαν «τέζα» τη Λάτσιο, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της Serie A.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξετύλιξε τα… δώρα της Ίντερ και της Μίλαν και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή της Serie A με τους «Ροσονέρι».

Απίθανη η μάχη για το Σκουντέτο στη γειτονική χώρα, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς κάθε Σαββατοκύριακο. Στο -2 και με ματς λιγότερο από Νάπολι-Μίλαν η Ίντερ και όπως φαίνεται, οι τρεις ομάδες θα το πάνε μέχρι τέλους.

Οι «Παρτενοπέι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, βρίσκοντας τελικά το γκολ στο 62ο λεπτό. Η Νάπολι πίεσε ψηλά, έκλεψε και ο Ινσίνιε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Η ομάδα του Σπαλέτι συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες και στο 88΄ ήρθε το… σοκ. Ο Πέδρο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, έφερε στα ίσα το ματς. Ωστόσο, η Νάπολι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, δείχνοντας καρδιά πρωταθλήτριας. Στο 90+4’ ο Ρουίθ με φοβερό πλασέ από μακρινή απόσταση, έγραψε το 1-2, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ρωμαίους.

Μεγάλο διπλό για τους Ναπολιτάνους, με τη Serie A να έχει πάρει… φωτιά.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου (71’ Χισάι), Πάτρικ (84’ Ατσέρμπι), Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα (84’ Μάρουσιτς), Αλμπέρτο Σάβιτς, Τζακάνι, Ιμόμπιλε, Άντερσον (65’ Πέδρο)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ντέμε (81’ Λομπότκα), Ζιελίνσκι (57’ Ελμάς), Ρουίθ, Ινσίνιε (90+6′ Ζέσους), Πολιτάνο (81’ Ουνάς), Οσιμέν

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από