Εμπολι-Γιουβέντους 2-3: Ο Βλάχοβιτς πετάει… φωτιές και κρατά «ζωντανή» τη Γιουβέντους

Εμπολι-Γιουβέντους 2-3: Ο Βλάχοβιτς πετάει… φωτιές και κρατά «ζωντανή» τη Γιουβέντους

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να σκοράρει δις, η Γιουβέντους πέρασε (2-3) και από την έδρα της Εμπολι. Στο -7 από την κορυφή οι «Μπιανκονέρι» που δεν τα παρατάνε.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να ξετυλίγει τα… δώρα των πρωτοπόρων, μειώνοντας συνεχώς την απόσταση (-7) από την κορυφή της Serie A. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικράτησε (2-3) εκτός έδρας της Έμπολι, δείχνοντας αποφασισμένη να μπει… σφήνα στη συζήτηση για τον τίτλο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πήρε ξανά από το… χεράκι τη Γιουβέντους, με τον Σέρβο σταρ να σκοράρει δις.

Στο 32ο λεπτό ο Ραμπιό σέντραρε γλυκά από αριστερά και ο Κεν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο στο 39ο λεπτό μετά από κόρνερ της Έμπολι, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γιουβέντους και ο Ζουρκόβσκι με τσίμπημα, έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτους μέρους, η Γιούβε πήρε ξανά το προβάδισμα.  Ο Κουαδράδο πέρασε στον Βλάχοβιτς, που έκανε απίθανη προσποίηση και από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

Στο 66ο λεπτό ο Μοράτα έβγαλε στον Βλάχοβιτς, που πλάσαρε ιδανικά τον Βικάριο για το 1-3. Η Έμπολι δεν τα παράτησε και στο 76’ ο Λα Μαντία με σουτ μέσα από την περιοχή, μείωσε σε 2-3. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς (85’ Χέντερσον), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Κακάτσε (70’ Παρίζι), Μπαντινέλι (70’ Μπενάσι), Ζουρκόβσκι, Μπαϊράμι (85’ Βέρε), Ντι Φραντσέσκο (70’ Λα Μαντία), Ασλάνι, Πιναμόντι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Πελεγκρίνι, Κουαδράδο, Ραμπιό, Αρτούρ, Ζακάρια (37’ Λοκατέλι), Κεν (62’ Μοράτα), Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ