Σασουόλο – Φιορεντίνα 1-3: Τριάρα πριν την Πράγα για τους «βιόλα»

Η Φιορεντίνα νίκησε με 3-1 στην έδρα της Σασουόλο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A και επικεντρώνεται πλέον στον τελικό του Conference League.

Ιδανικό φινάλε για τη Φιορεντίνα στη Serie A αφού για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «βιόλα» επικράτησαν με 3-1 της Σασουόλο και ανέβηκαν στην 8η θέση, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Conference League.

Στο 10ο λεπτό ο Καμπράλ είχε δοκάρι με κεφαλιά και το γκολ ήρθε τελικά στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα, ο Τέρζιτς έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Καμπράλ με πλασέ έκανε το 0-1. Ο Μπεράρντι στο 70′ έκανε το 1-1 με πέναλτι ενώ στο 79′ ο Σαπονάρα με πανέμορφο μακρινό σουτ έκανε και το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με τον Μπουτούτσι στον Ολυμπιακό

Στο 81’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Τρεσόλντι, ενώ στο 83’ ο Γκονσάλες εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Σαπονάρα και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3. Μάλιστα στο 87ο λεπτό η Σασουόλο έμεινε με εννιά παίχτες λόγω αποβολής του Ροτζέριο.

Σασουόλο: Ρούσο, Ροτζέριο, Τρεσόλντι, Φεράρι(46’ Ρομάνια), Τολγιάν, Ματέους Ενρίκε, Λόπεζ(58’ Μπαϊράμι), Χαρουί, Σέιντε(58’ Ντεφρέλ), Πιναμόντι(75’ Μαρκίτσα), Μπεράρντι(84΄Μουλντούρ)

Φιορεντίνα: Τσεροφολίνι, Ντοντό(73’ Βενούτι), Κουάτρα, Ρανιέρι, Τέρζιτς, Ντάνκαν(58’ Μποναβεντούρα), Άμραμπατ(82’ Μπιάνκο), Καστροβίλι, Κουαμέ(57’ Γκονσάλες), Ικονέ(73’ Σαπονάρα), Καμπράλ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από