Μίλαν – Σαμπντόρια 3-2

Η Μίλαν προηγήθηκε με τον Κουτρόνε, η Σαμπντόρια βρήκε τρόπο να ανατρέψει το σκορ μέσα στο Σαν Σίρο (1-2), με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να βρίσκει δίχτυα, ωστόσο οι Σούσο και Ιγκουαΐν ήταν εκεί για να κάνουν... ανατροπή στην ανατροπή (3-2) και να χαρίσουν στους Ροσονέρι την 4η φετινή νίκη τους στη Serie A.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είπε να το πάει πιο… επιθετικά σήμερα. Και οι διακυμάνσεις που έφερε αυτή η επιλογή του έκαναν το παιχνίδι της Μίλαν άκρως… διασκεδαστικό για τους ουδέτερους, με τους Ροσονέρι να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή για να επικρατήσουν με 3-2 της Σαμπντόρια και να κατακτήσουν την 4η νίκη τους στη φετινή Serie A.

Ο Κουτρόνε, ο οποίος ξεκίνησε ως παρτενέρ με τον Ιγκουαΐν στην επίθεση, άνοιξε το σκορ μόλις στο 17′ με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σούσο, ωστόσο η Σαμπντόρια αντέδρασε αξιοθαύμαστα, ανατρέποντας το σκορ μέσα στα επόμενα 14 λεπτά! Πρώτος «χτύπησε» ο Σαπονάρα (21’) με διαγώνιο σουτ και δεύτερος ο Κουαλιαρέλα (31’) με άψογο τελείωμα στην κίνηση.

Ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε (2-2) στο 36′ με δυνατό τελείωμα, ενώ ο Σούσο έγραψε με υπέροχο σουτ στο 62′ το τελικό 3-2.

Η ενδεκάδα της Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (78′ Αμπάτε), Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Σούσο, Μπίλια, Κεσιέ, Λασάλτ (90′ Τσαλχάνογλου), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε (76′ Καστιγέχο).

Τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων της Serie A:

Σασουόλο – Μπολόνια 2-2 
Κάλιαρι – Κιέβο 2-1
Σπαλ – Φροζινόνε 2-1
Τζένοα – Ουντινέζε  2-2
Μίλαν – Σαμπντόρια 3-2
21:30 Νάπολι – Ρόμα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από