Σασουόλο – Μπολόνια 2-2

Σασουόλο – Μπολόνια 2-2

Η Σασουόλο κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης με την Μπολόνια για τη 10η αγωνιστική της Serie A, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 85ο λεπτό.

H Σασουόλο λίγο έλειψε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το ματς με την Μπολόνια, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-1, όμως στο 85ο λεπτό του ματς έκανε το 2-2 και μάλιστα παραλίγο να κάνει και την ολική ανατροπή αφού ο Μάτρι έχασε τεράστια ευκαιρία σε κενή εστία.

Η Μπολόνια στάθηκε εξαιρετικά στο ματς και αν δεν σκόραρε ο Μπόατενγκ πιθανότατα θα έπαιρνε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που κάνει για την παραμονή της, όμως ο Γκανέζος σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έδωσε ανάσα στη Σασουόλο.

Ο Παλάσιο άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια μόλις στο 2ο λεπτό με πολύ όμορφο τελείωμα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τρομερό σουτ του Μάρλον στο 17′. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 56′ με σκόρερ τον Εμπαγέ, αλλά ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους στο 85ο λεπτό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ