Toρίνο-Λάτσιο 1-2

Η Λάτσιο πραγματοποίησε άλλη μια ανατροπή μετά από αυτήν κόντρα στην Φιορεντίνα, επικρατώντας του Τορίνο με 2-1 και έτσι έμεινε σε απόσταση βολής από την Γιουβέντους.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η Λάτσιο. Μετά από το παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα, η ομάδα της Ρώμης πραγματοποίησε ακόμη μια ανατροπή σε διάστημα λίγων ημερών και μείωσε την διαφορά στον έναν βαθμό από την Γιουβέντους, η οποία αντιμετωπίζει την Τζένοα.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντρέα Μπελότι. Ύστερα το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Λάτσιο ανέβασε τις γραμμές, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε στην αρχή του δεύτερου, καθώς στο 48’ ο Αλμπέρτο βρήκε αριστερά τον Ιμόμπιλε και εκείνος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 72’ ο Σιρίγκου έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Σάβιτς αλλά στο ίδιο λεπτό, ο Παρόλο με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε και στον Μπρέμερ, έκανε το 2-1. Από εκεί και ύστερα η Λάτσιο έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης μέχρι το τέλος και σημείωσε την 200η νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι (59’ Ανσάλντι), Ενκουλού, Λιάνκο, Άινα (70’ Εντέρα), Μπρέμερ (80’ Μίλικο), Μεϊτέ, Ρινκόν, Λούκιτς (80’ Ντζιντζί), Βέρντι (59’ Μπερενγκέρ), Μπελότι

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου, Αλμπέρτο, Πάτρικ (90’ Άντερσον), Λατσάρι (90’ Μπάστος), Καϊσέδο (59’ Κορέα), Σάβιτς, Γιόνι (59’ Λουκάκου), Παρόλο, Ιμόμπιλε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από