Εντός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’

Το ματς της ΑΕΚ Β' με την Επισκοπή και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' με τον Λεβαδειακό (14:45) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει έντεκα αγώνες αντί για δώδεκα, που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για τον Βόρειο όμιλο στις 14:45 ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι, ενώ την ίδια θα πραγματοποιηθούν ακόμα τρία παιχνίδια. Ο λόγος για το Πιερικός – Απόλλων Πόντου, το Θεσπρωτός – Ηρακλής και το Καβάλα – Πανσερραϊκός.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, τα φώτα στρέφονται στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ αντίστοιχα. Στις 14:45 το «τριφύλλι» υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογία Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ στις 14:00 η Ένωση θα αναμετρηθεί με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, για τον ίδιο όμιλο στις 14:45 θα γίνουν επίσης τα ματς Καραϊσκάκης – Ηρόδοτος, Εργοτέλης – Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα, Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας και Χανιά – Ζάκυνθος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας Καλαμάτα – Ρόδος αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα

14:45 Θεσπρωτός – Ηρακλής

14:45 Καβάλα – Πανσερραϊκός

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας 

Νότιος όμιλος

14:00 ΑΕΚ Β – Επισκοπή ERTFLIX

14:45 Παναθηναϊκός Β – Λεβαδειακός ΕΡΤ3

14:45 Καραϊσκάκης – Ηρόδοτος

14:45 Εργοτέλης – Αιγάλεω

14:45 Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα

14:45 Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας

14:45 Χανιά – Ζάκυνθος

Ρεπό: Κηφισιά 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από