Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το ματς με τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το ματς με τον Λεβαδειακό

Την αποστολή του για το παιχνίδι της Β' ομάδας με τον Λεβαδειακό, έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Β’. Αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (23/01, 14:45) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 15η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και τελειώματα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο τραυματίας Βαγιαννίδης, ενώ Πάνκα, Σουρδής και Σερπέζης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους και οι Μαρτίνης-Νταμπίζας έκαναν θερεπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ