Με Αλ-Καχτάνι και Νταμπό η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού Β' για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας στις επιλογές τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Superleague 2, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει την αποστολή του απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε μαζί του τον 25χρονο Αλ-Καχτάνι μετά την απόκτησή του πριν μερικές μέρες, ενώ στην αποστολή εκτός από το Σαουδάραβα μεσοεπιθετικό είναι και πάλι οι Νταμπό κα Καρμπόβνικ.

Αντίθετα, δεν είναι στις επιλογές ο Ζοάο Καρβάλιο, που στο ματς με τη Ξάνθη ήταν από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: 

«Την προετοιμασία του για το παιχνίδι στον Βόλο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός U23. Οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (5/2, 14:45).

Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλ- Καχτάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Χριστοφιλόπουλος, Κλίτσα και Λιάτσος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από