Στον Ολυμπιακό Β’ ο Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι (pic)

Στον Ολυμπιακό Β’ ο Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι (pic)

Παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού Β' είναι ο Σαουδάραβας Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η Άμπχα.

Στον Ολυμπιακό Β’ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι καθώς σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση της ομάδας στην οποία ανήκει (Άμπχα), οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δοκιμάστηκε στο Ρέντη και κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών οι οποίοι αναμένεται να τον ανακοινώσουν και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Β’ δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, που επίσης δοκιμάστηκε και φάνηκε να πείθει με τις επιδόσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν συνάψει αποκλειστική συνεργασία με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents».

«Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού», ανέφερε η ελληνική ομάδα στην ανακοίνωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ