Αστέρας Βλαχιώτη- ΑΕΚ Β΄ 1-1: Απώλεια στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ Β΄

Σοκ στο 91΄ για την ΑΕΚ Β΄, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν μακριά από το τρίποντο για δεύτερο συνεχόμενο ματς (1-1). Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) και για τον Παναθηναϊκό Β΄, μεγάλο τρίποντο για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη.

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την ΑΕΚ Β΄, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στο 1-1 με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι γηπεδούχοι σόκαραν την ομάδα του Παναγιωτάρα στο 90ο λεπτό και την κράτησαν στην 5η θέση της Super League 2 (34 π).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, παίρνοντας το προβάδισμα στο 35ο λεπτό. Ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-1.

Ωστόσο, η Ένωση δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο, με τον Φλένσμπουργκ να νικάει τον Θεοχάρη στις καθυστερήσεις για το 1-1.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Ουρτάδο (60′ Μπούζας), Σοκολάροφ (75′ Παπούλης), Μαϊσουράντζε, Τσίπρας, Αλνταίρ (60′ Φλένσμπουργκ), Μπάτροβιτς (75′ Ζαΐμι).

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Γιανούτσος, Λάτσι, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (71′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Γιούσης (89′ Μπούσης), Τζούντα Γκαρσία (71′ Παρράς), Μιτάι, Κοσίδης (66′ Ιατρούδης).

Καραϊσκάκης – Παναθηναϊκός Β’ 1-1

O Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Καραϊσκάκη, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από την Αρτα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε φάουλ και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «πράσινοι» απάντησαν στο 76ο λεπτό. Ωραία ασίστ του Τσιριγώτη, με τον Σαρδέλη να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι πράσινοι έφτασαν τους 25 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι τους 21.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Κρισμάρεβιτς, Ντοναλντόνι, Βαφειάδης, Μίλιτς (68′ Χελοβάνι), Νταλακούρας, Πέδρο (64′ Κορέλας).

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννιδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Σερπέζης (64′ Ηλιάδης), Αλμπάνης (64′ Μαραθωνίτης), Θεοχάρης, Τσιριγώτης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (59′ Σαρδέλης).

ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός 0-1

Μεγάλο διπλό για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη! Η ομάδα της Λιβαδειάς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΙ και ξέφυγε 6 βαθμούς από τη δεύτερη Καλαμάτα.

Στο 15ο λεπτό ο Μυτίδης ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους. Στο 39′ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με το δοκάρι να σταματά την κεφαλιά του Πολέτο.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ (53′ Μπλανκ Καζάου), Λεμονής, Βουό (65′ Μούλερ), Ντέτλερ, Αντερέγκεν.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέττο, Μουτίνιο (65′ Βρακάς), Μυτίδης (76′ Μπαρμπόσα), Νίκας (46′ Νίλι), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

  • Νίκη Βόλου-Πιερικός 2-0

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από