Βόρειος όμιλος: «Κόλλησε» με τον Απόλλωνα Πόντου η Βέροια (0-0) – Ήττα στον Βόλο για τον ΠΑΟΚ Β’ (2-1)

Απώλεια για την πρώτη Βέροια κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, μένοτας στο 0-0 για την 29η αγωνιστική της Super League 2. Πέμπτη συνεχόμενη αναμέτρηση χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ Β' που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Νίκη Βόλου.

Απώλεια για την πρώτη Βέροια κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, μένοτας στο 0-0 για την 29η αγωνιστική της Super League 2. Πέμπτη συνεχόμενη αναμέτρηση χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ Β’ που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Νίκη Βόλου.

Απόλλων Πόντου – Βέροια 0-0

Πρώτη απώλεια μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες για την πρώτη Βέροια. Η πρωτοπόρος του Βόρειου ομίλου της Super League 2 δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Απόλλωνα Πόντου και «κόλλησε» στο 0-0, αφήνοντας έτσι δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Η ομάδα της Βέροιας είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν βρήκε ποτέ την τελική που θα της έδινε το γκολ, με αποτέλεσμα να μη βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βλέπει παράλληλα τη Λάρισα να μειώνει τη διαφορά της από την κορυφή στους έξι βαθμούς, επικρατώντας της Καβάλας εκτός έδρας με 1-0.

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 2-1

Ακόμη μια αγωνιστική που ο ΠΑΟΚ Β’ δεν καταφέρνει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον αγωνιστικό χώρο. Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου, με τη Νίκη Βόλου να νικάει με 2-1 για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Βόλου άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με τον Βασιλείου, ωστόσο το γκολ του Μπράντονιτς στο 69′ έδωσε άλλον αέρα στον Δικέφαλο του Βορρά. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ της νίκης, όταν ο Μιράντα έκανε το 2-1 στο 83ο λεπτό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Βόρειου ομίλου:

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β 2-1
Αλμωπός Αριδαίας-Τρίκαλα 3-0
Καβάλα-ΑΕΛ 0-1
Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας 1-1
Ξάνθη-Ολυμπιακός Β 2-1
Πιερικός-Πανσερραϊκός 1-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής 0-3
Απόλλων Πόντου-Βέροια 0-0
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από