ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ο 16χρονος Τζίμας τον έστειλε στην κορυφή

Με τον Στέφανο Τζίμα να πετυχαίνει δύο τέρματα, ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας και σκαρφάλωσε στην κορυφή.

«Καθάρισε» την Αναγέννηση Καρδίτσας και έπιασε κορυφή στην Super League 2 ο ΠΑΟΚ Β’. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν εύκολα με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Στέφανο Τζίμα.

Με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, ο 16χρονος παίκτης χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους». Αρχικά στο 70’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ μετά από ασίστ του Σμυρλή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπράντονιτς πάτησε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και «έσπασε» σωστά την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Τζίμας με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο νεαρός Τζίμας έκλεψε την παράσταση, ενώ την αναμέτρηση των δυο ομάδων παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Ζοζέ Μπότο.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3

Σάββατο 26 Νεομβρίου

  • ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
  • Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • Ηρακλής Λάρισας – Διαγόρας
  • Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός
  • Θεσπρωτός – Βέροια
  • Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από