Κηφισιά – Καλαμάτα 1-1: Στη Super League η Κηφισιά

Την άνοδο για τη Super League της επόμενης σεζόν εξασφάλισε και μαθηματικά η Κηφισιά μετά την ισοπαλία κόντρα στην Καλαμάτα με 1-1.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κηφισιά θα αγωνιστεί στη Super League, καθώς με τη σημερινή ισοπαλία απέναντι στην Καλαμάτα με 1-1 στο Ζηρίνειο, εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδό της από τη Super League 2 στη μεγάλη κατηγορία.

Παρά τη νίκη της κόντρα στο Αιγάλεω, η Καλλιθέα δεν διατηρεί πλέον ελπίδες για την πρωτιά και θα μείνει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Φουλ για Μαντί Καμαρά η Πόρτο!

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν ότι με τουλάχιστον έναν βαθμό θα έκαναν τη δουλειά και θα έπαιρναν μαθηματικά την άνοδο. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν διατεθειμένοι να χαλάσουν το πάρτι, καθώς ο Αρναρέλης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, με ένα υπέροχο γκολ έδωσε προβάδισμα στην Καλαμάτα στο 86ο λεπτό του αγώνα.

Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα η Κηφισιά κέρδισε δεύτερο πέναλτι (το πρώτο το είχε αποκρούσει ο Μαυρέας), με την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα να σηκώνει συζήτηση. Ο Βαφέας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και η Κηφισιά ανέβηκε στη Super League 1, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασάββας, Στ. Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Ταλάλα, Κουϊρουκίδης (63′ Αντερέγκεν), Τετέι.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (90+2′ Πανουργιάς), Μπουλλάρι, Βασιλόγιαννης, Πασάς (70′ Ρόβας).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στον Β’ όμιλο:

Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1
Καλλιθέα-Αιγάλεω 2-0
Προοδευτική-Ηλιούπολη 3-2
ΟΦ Ιεράπετρας-Απόλλων Σμύρνης 0-1
ΑΕΚ Β΄-Επισκοπή 0-0
Ολυμπιακός Β΄-Παναχαϊκή 4-2
ΠΑΣΑ Ηρόδοτος-Χανιά 0-3 α.α.

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από