Μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ για τον Μακεδονικό (3-2), πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα η ΑΕΛ (0-2)

Μεγάλη νίκη με αντροπή για τον Μακεδονικό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'. Η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι (2-0) στην Καρδίτσα με πρωταγωνιστή τον Κοσσονού.

Ο Μακεδονικός επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με 3-2 στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας σε ένα παιχνίδι που έιδαμε δύο ανατροπές του σκορ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 5ο λεπτό με τον Αλμπέρτο Σιμόνι. Ο ΠΑΟΚ Β’ έδειξε άμεση αντίδραση και με δύο γκολ μέσα σε 10 λέπτα έφερε το ματς τούμπα. Σκόρερ ήταν ο Γκούμας (20′) και ο Κανίς στο (30′).

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με Ροντινέι και Φορτούνη ενόψει ΟΦΗ

Το πολύ χορταστικό πρώτο ημίχρονο είχε κι άλλο τέρμα με τον Μακεδονικό να ισοφαρίζει στο 45+3′ με τον Χάσεκ.

Την μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Τσιλιγγίρης στο 63′.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Ραμίρες, Τσιλιγγίρης, Σιμόνι

ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Παντεκίδης, Παναγιώτου, Τασιούρας, Κωττάς, Γκούμας, Τσοπούρογλου, Κανίς, Δαρέλας, Γκορντεζιάνι.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ΑΕΛ πήρε την νίκη στο θεσσαλικό ντέρμπι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με τελικό σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κοσσονού ο οποίος σκόραρε δις στο 61′ και το 64′ και χάρισε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Η ΑΕΛ με το τρίποντο αυτό πλησίασε στους 4 βαθμούς τον Λεβαδειακό έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας, Κοζορώνης, Κέρθι, Βερνάρδος, Ξύδας, Αθανασιάδης .

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν, Πεντρόσο, Μαυριάς .

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας ο Διαγόρας λύγισε τον Ιωνικό με 2-1 (Μανιάς 15′,Μασούρας 50′, Ζοάο Πέδρο 80′ (πεν.)) και ο Απόλλων Πόντου πήρε απέναντι στην Κοζάνη (0-0) τον πρώτο του πόντο στην σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από