Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1: Δεν «σηκώνει» κεφάλι με τίποτα

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1: Δεν «σηκώνει» κεφάλι με τίποτα

Η Γουέστ Χαμ γνώρισε την 3η σερί ήττα της, αυτή τη φορά από την Έβερτον, με 0-1, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να δίνει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Σπουδαίο «διπλό» για την Έβερτον μέσα στη Γουέστ Χαμ, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα για το τελικό 0-1 και να υποχρεώνει τη Γουέστ Χαμ σε τρίτη συνεχόμενη ήττα, μετά την Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό.

Μακριά από τη νίκη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι και τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισαν τα «Σφυριά», με την Έβερτον να πετυχαίνει μεγάλο «διπλό», βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς – Συγκλονιστικά βίντεο

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παρέταξε τη Γουέστ Χαμ με διαφορετικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 51ο λεπτό εκτέλεσε με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής για να διαμορφώσει το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 0-1.

Ο Ντάις βλέποντας πως το παιχνίδι, πήγαινε εκεί ακριβώς που ήθελε η Έβερτον πραγματοποίησε μόνο μία αλλαγή στο 89ο λεπτό, αποσύροντας τον σκόρερ της ομάδας του, για να περάσει στο παιχνίδι ο Σερμίτι.

Η Γουέστ Χαμ έμεινε στην 9η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Έβερτον ανέβηκε στην 15η θέση, με 10 βαθμούς.

Δείτε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Έβερτον:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ