Εύκολη νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ Β’ (3-0) – «Τσίμπησε» έναν βαθμό στην Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β’ (0-0)

Σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της παραμονής απέσπασε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β, μένοντας στο 0-0 με τον Διαγόρα - Η ΑΕΛ επικράτησε άνετα 3-0 της ΑΕΚ Β, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Έφυγε με βαθμό από τη Ρόδο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή ο Παναθηναϊκός Β’. Οι πράσινοι έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των play-outs κόντρα στον Διαγόρα και πήραν έναν «χρυσό» βαθμό, που τους κρατά ζωντανούς στην «μάχη» για την σωτηρία.

Η πιο σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης χάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Προδρομίτης με όμορφη ενέργεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Λαδά, ενώ στο 81′ ο Διαγόρας απείλησε με κεφαλιά του Μανιά η οποία αφού αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, έφυγε άουτ.

Διαβάστε επίσης: Ο Πετρούνιας έστειλε το μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την ίδια στιγμή στο AEL FC Arena, η Λάρισα, ξεπερνούσε με ευκολία το εμπόδιο της ΑΕΚ Β’, επικρατώντας 3-0 για την 7η αγωνιστική των playoffs και παρέμεινε στη 2η θέση του Α ομίλου μετρώντας πλέον 31 βαθμούς.

Στο 16′ ο Παπαπγεωργίου με σουτ νίκησε τον Θεοχάρη, γράφοντας το 1-0, ενώ στο 34′ μετά από προσπάθεια του Πλέγα, ο Γεμπόα με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τους βυσσινί. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έβαλε στο 70ο λεπτό ο Πεδρόσο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 23ο λεπτό του ματς.

Η βαθμολογία των play-offs στον Βόρειο όμιλο:

Η βαθμολογία των play-outs στον Νότιο όμιλο:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από