Το κακοστημένο σόου του Μπέου στη Λίγκα

Ο Αχιλλέας που όλοι γνωρίζουν. Ο Αχιλλέας που τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας που θεωρεί πως ένα Δ.Σ. της Λίγκας είναι δημοτικό συμβούλιο.

Ποιος είδε τον Αχιλλέα Μπέο και δεν… γέλασε. Διότι πλέον κανείς δεν μπορεί να φοβηθεί με έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου που το ίδιο το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει. Ένας παράγοντας βγαλμένος από τις πιο καλτ στιγμές του ποδοσφαίρου. Που επέστρεψε σε αυτό και κατάφερε να κάνει ό,τι έκανε μια ζωή. Να ξεφτιλίσει ακόμα μία συζήτηση που αφορούσε βασικά θέματα για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας έλαβε μέρος με σκοπό να παίξει το δικό του… έργο. Ένα κακοστημένο σόου από τον Δήμαρχο Βόλου, που δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει, που «πατούσε» πάνω σε άλλους ομιλητές, που έκανε παρεμβάσεις όταν μιλούσε ο πρόεδρος της Λίγκας. Και που έκανε επίδειξη των… άπταιστων ελληνικών που γνωρίζει. Όπως για παράδειγμα όταν θέλησε να μιλήσει για αξιέπαινη θέση της Κοξένογλου και την χαρακτήρισε αξιόποινη!

Φερόταν σαν να είναι ο ίδιος πρόεδρος του ΔΣ και έφτασε σε σημειό να πει μέχρι και ότι «Οι δικαστές που επιλέγουν στην ΕΠΟ είναι εργαλεία και τους ελέγχουν».

Σε ένα διοικητικό συμβούλιο που το βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το επόμενο πρωτάθλημα, ο Αχιλλέας Μπέος το τίναξε στον αέρα. Με την ατάκα που ξεστόμισε και για την οποία έδειξε την πλήρη άγνοια: «Την κεντρική διαχείριση την είχε σπάσει ο Ολυμπιακός».

Εκεί του απάντησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος του είπε. «Λες ό,τι να ‘ναι. Δεν την είχε σπάσει ο Ολυμπιακός. Από αλλού είχε σπάσει».

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που το 2017 αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση, βάζοντας τέλος σε κάθε μορφή συνεννόησης μεταξύ των ΠΑΕ και προκαλώντας οικονομική αιμορραγία στους μικρότερους συλλόγους, με τη διάλυση της κεντρικής εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων. Μια ιστορία που είτε δε θυμόταν, είτε… έκανε πως δεν την ξέρει ο Αχιλλέας. Και που φυσικά κανείς δεν τον πίστεψε.

Φυσικά, πήρε θέση και η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, η οποία είπε. «Υπάρχουν ομάδες που έχουν συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες, είναι σοβαρά νομικά θέματα στη μέση, δεν μπορούμε να ζητάμε σοβαρά να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Εκεί ο Αχιλλέας έδωσε… ρέστα, λέγοντας: «Η θέση της κ. Κοξένογλου είναι αξιόποινη (ήθελε να πει αξιέπαινη), με τον Τάκη Αγραφιώτη να παίρνει πάλι τον λόγο και να λέει. «Ο κ. Μπέος μπερδεύει το δημοτικό συμβούλιο με τη Λίγκα. Τι θα γίνει με τον Μπέο, αυτός θα διευθύνει το συμβούλιο;».

Ο Μπέος είπε στον Αγραφιώτη πως «εσύ είσαι υπάλληλος, τι μιλάς», για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά: «Τιμή μας να είμαστε υπάλληλοι. Εμείς δεν περιμένουμε να βρέξει μαύρα λεφτά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από