Η Ελευθερία Ρίζου επικαλέστηκε προκήρυξη που δεν έχει εκδοθεί!

Η δικηγόρος της Ξάνθης ισχυρίστηκε ότι η αύξηση των ομάδων σε 15 δεν σχετίζεται με το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020!

Φοβερά και τρομερά πράγματα ακούγονται στη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ… Μετά τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος… μαρτύρησε το σχέδιο για τις 15 ομάδες στη Superleague, η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου το πήγε σε… άλλη πίστα!

Η νομική εκπρόσωπος της Ξάνθης ισχυρίστηκε ότι η αύξηση των ομάδων της Superleague από 14 σε 15, δεν παραβιάζει την προκήρυξη του πρωταθλήματος 2019-2020! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα επειδή θεωρεί ότι η αύξηση των ομάδων εμπίπτει στην προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, που δεν έχει εκδοθεί ακόμα!

Απίθανο νομικό επιχείρημα, που σίγουρα ξεπέρασε και τους πιο ευφάνταστους σεναριογράφους! Αν μη τι άλλο, η κυρία Ρίζου πρωτοτύπησε… Ποιος ξέρει, ίσως την επόμενη φορά η συνήγορος της Ξάνθης να επικαλεστεί και την προκήρυξη κάποιας ξένης Λίγκας, για να δικαιολογήσει τα απίστευτα αιτήματα του εντολέα της…

Συγκεκριμένη, η κυρία Ρίζου ανέφερε:

«Η αύξηση των ομάδων δεν συνιστά τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, αλλά την αναγνώριση μιας αντικειμενικά διαμορφωθείσης έκτακτης κατάστασης. Θα πάω μία λέξη παρακάτω. Τροποποίηση ποιας; Της προκήρυξης 2019-2020; Αυτή η προκήρυξη έληξε. Εμείς μιλάμε για την προκήρυξη της σεζόν 2020-2021. Που είναι αυτή η προκήρυξη; Έχει εκδοθεί; Όχι, θα εκδοθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Πως μπορεί να τροποποιηθεί κάτι που δεν υπάρχει; Η μόνη λύση είναι να παίξουν και οι δύο ομάδες στη Σούπερλιγκ 1».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από