Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση δεν μπαίνει ο Μολέντο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επιχείρησε να… τρυπώσει στις μεταγραφικές ατζέντες του ελληνικού Big-4, αλλά μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε.

Δεν απέχουν πολύ οι μέρες που ο Ροντρίγκο Μολέντο έκανε γκελ σε όλους. Στον Παναθηναϊκό που τον είχε στο δυναμικό του και τον έχασε λόγω οικονομικών προβλημάτων, καθώς και στους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όλοι, πιο χαλαρά ή πιο έντονα, είχαν μιλήσει κάποια στιγμή με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Για τους δικούς του λόγους, κάθε φορά τα τελευταία 2,5 χρόνια που δεχόταν τηλεφώνημα από ελληνικό αριθμό, ο Ροντρίγκο Μολέντο επέλεγε να μείνει στην Ιντερνασιονάλ. Είτε επειδή δεν ήθελε να ξενιτευτεί ξανά και να βρεθεί μακριά από την κόρη του, είτε διότι έπαιρνε τα χρήματα που ήθελε από την ομάδα της καρδιάς του.

Να που η μοίρα δεν αφήνει τον Ροντρίγκο Μολέντο να ξεφύγει από την Ελλάδα. Τη χώρα που αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, γιατί πριν τον Παναθηναϊκό, ο Μολέντο είχε συμπληρώσει δύο χρόνια χωρίς να παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Τώρα που η Ιντερνασιονάλ ενδέχεται να τον αποδεσμεύσει, ο 33χρονος στόπερ σκέφτεται την προοπτική της Superleague.

Φυσικά, ο Μολέντο επικοινώνησε πρώτα απ’ όλα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Ο Μολέντο δήλωσε διατεθειμένος να ξαναφορέσει τα πράσινα με λιγότερα από 400.000 ευρώ ετησίως, αλλά ο Τσάβι Ρόκα δεν ενθουσιάστηκε. Ο Καταλανός τόνισε ότι δεν χρειάζεται στόπερ και δεν άφησε περιθώριο να συνεχιστεί η συζήτηση. Επιπλέον, στο Τριφύλλι δεν ξεχνούν τα καμώματα του Βραζιλιάνου, όταν απαιτούσε να φύγει για την Ιντερνασιονάλ… Και δεν ήθελαν να ξαναμπλέξουν.

Μετά το «άκυρο» από τον Παναθηναϊκό, ο Μολέντο ενεργοποίησε κοινούς γνωστούς με κονέ στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Εάν γυρνούσε στην Ελλάδα, ο Μολέντο είχε σε προτεραιότητα να μείνει στην Αθήνα, οπότε ο Πειραιάς και η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν οι επόμενες επιλογές του. Αλλά, ούτε εκεί είχε ανταπόκριση και οι κλήσεις του έτυχαν ευγενικών αρνήσεων…

Η τελευταία λύση για τον Μολέντο ήταν η Θεσσαλονίκη. Κάποτε στον ΠΑΟΚ τον κυνήγησαν πολύ και για συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, συνεπώς θεώρησε πως θα είχε ακόμα πέραση στην Τούμπα. Αμ, δε… Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τις δικές τους δυσκολίες, προσπαθούν να απαλλαγούν από τα υψηλά συμβόλαια και τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες, άρα ο Μολέντο δεν συμπεριλαμβάνεται στο target group τους…

Κάπως έτσι, οι πρώτες απόπειρες του Μολέντο να ξαναγίνει… Έλληνας, δεν ευοδώθηκαν. Βέβαια, ο Μολέντο δεν θα το βάλει κάτω… Θα ξαναρίξει το όνομα του προς πάσα κατεύθυνση και ποτέ δεν ξέρεις… Έτσι και αλλιώς, είναι τέλη Αυγούστου και η φετινή μεταγραφική περίοδος λόγω Covid-19 θα τελειώσει τον Οκτώβρη…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από