Ζήτησε να φύγει ο Ρόχας από τη Σαν Λορέντζο

«Πωλείται ή δανείζεται» ο 23χρονος αριστερός μπακ, σύμφωνα με τη δήλωση του αθλητικού διευθυντή τη Σαν Λορέντζο, Λεάντρο Ρομανιόλι.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίζει στη Σαν Λορέντζο είναι ο Γκάμπριελ Ρόχας. Ο 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε ξανά με τον προπονητή του, Μαριάνο Σόσο και τον ενημέρωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Αντίθετα, ο Ρόχας θα επιδιώξει τη μεταγραφή του, κατά προτίμηση στην Ευρώπη.

Ίσως για αυτό ο αθλητικός διευθυντής της Σαν Λορέντζο, Λεάντρο Ρομανιόλι τόνισε ότι ο Γκάμπριελ Ρόχας, δανείζεται ή πωλείται! Μία δήλωση που εναντιώνεται στην πολιτική που είχε υιοθετήσει η ομάδα προ ολίγων ημερών, όταν δεν συζητούσε τον δανεισμό του Ρόχας.

«Με τους παίκτες οι οποίοι προπονούνται μόνοι τους, οι Ρόχας, Θερούτι, Γκουντίνιο και Μπερτεράμε, η ιδέα είναι να τους παραχωρήσουμε δανεικούς. Ή να τους πουλήσουμε, εάν δεχτούμε πρόταση» εξήγησε ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Rivadavia.

Ο Τσάβι Ρόκα από την πλευρά του, παρακολουθεί την υπόθεση του Ρόχας και θα κάνει την κίνηση του. Παράλληλα, ασχολείται και με αριστερούς μπακ από την Ευρώπη, όπως ο 23χρονος Ολλανδός Κάλβιν Βερτόνγκ και ο 27χρονος Ισπανός, Βίκτορ Αλβάρεζ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από