«Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Βιάνα»

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ εμφανίζεται έτοιμος να έρθει στην Αθήνα, ενώ αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Ολλανδού αριστερού μπακ Φερτόνγκ.

Κινητικότητα επικρατεί για τα άκρα της άμυνας του Παναθηναϊκού… Ο Τσάβι Ρόκα εντείνει τις ενέργειες του, προκειμένου να γεμίσει τα κενά στις πτέρυγες και καταπιάνεται με τις ανοιχτές υποθέσεις.

Καταρχάς, το κλείσιμο του αναπληρωματικού του Φακούντο Σάντσες μοιάζει θέμα ωρών. Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» έγραψε ότι ο 30χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στο δρόμο για την Αθήνα, αν και όχι με την κυριολεκτική έννοια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βιάνα ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του με τη Μπράγκα και αμέσως μετά θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πάει στην Αλαβές ο Φερτόνγκ

Αντίθετα, ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα για το αριστερό άκρο της άμυνας, καταλήγει στην Ισπανία… Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «voetbal international», ο Κάλβιν Φέρτονγκ προσανατολίζεται να αποδεχτεί την πρόταση της Αλαβές.

Τον Φερτόνγκ έχουν προσεγγίσει πολλές ολλανδικές ομάδες, όμως εκείνος προτιμά το εξωτερικό. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Άρσεναλ Τούλα, η Μπενεβέντο, η Βασιλεία και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν μιλήσει με τον 23χρονο μπακ-χαφ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η Αλαβές εμφανίστηκε στο προσκήνιο και φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη. Η «VB» αναφέρει ότι η Αλαβές έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από