Οριστικό: Από τον ΠΑΟΚ στον Αρη ο Εργκους Κάτσε

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάτσε, μετά από προφορική συμφωνία του ατζέντη του με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο Αρης αναζητούσε εδώ και καιρό έναν αμυντικό μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του. Και τον βρηκε στο πρόσωπο του Εργκους Κάτσε. Ο οποίος από κάτοικος Τούμπας, θα γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος Χαριλάου.

Οπως έγινε και επίσημα γνωστό, ο ιδιοκτήτης του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, συναντήθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα με τον εκπρόσωπο του Κάτσε, Νίκο Καγιούλη. Στη συζήτησή τους, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε πρόταση στον 27χρονο διεθνή Αλβανό μέσο και υπήρξε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του.

Ο Κάτσε έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και όλο αυτό το διάστημα είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Εντούτοις, η προσφορά που του κατέθεσε ο Αρης κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα από τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του και μέσα στο Σαββατοκύριακο η μεταγραφή του θα τελειώσει και τυπικά.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Κάτσε έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανωμής (20 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), ΠΑΟΚ (158 ματς, 7 γκολ, 14 ασίστ), Παναθηναϊκό (32 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), Λάρισα (20 ματς, 3 ασίστ) και Βικτόρια Πλζεν (10 ματς, 1 γκολ). Επίσης, με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας έχει «γράψει» 25 διεθνείς συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από