Παναθηναϊκός : Τα Limit Up και τα Limit Down με τον Βόλο

Το10.gr «σκανάρει» τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι ξεχώρισαν και εκείνοι οι οποίοι υστέρησαν.

Κάθε παιχνίδι έχει τους διακριθέντες και αυτούς οι οποίοι δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Το ίδιο ισχύει στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΟΑΚΑ. Στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεχώρισαν και κάποιοι άλλοι υστέρησαν. To10.gr κάνει το ταμείο του…

LIMIT UP

ΚΑΡΛΙΤΟΣ

Απέχει αρκετά από το να βρεθεί στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Όμως, ο Ισπανός στράικερ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να πετύχει γκολ και άρχισε να… παίρνει μπροστά. Με τον ΟΦΗ τελείωσε τη φάση με ένα ωραίο σουτ, ενώ με τον ΝΠΣ Βόλο σκόραρε με κεφαλιά που δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στον γκολκίπερ. Ο Καρλίτος άρχισε να σκοράρει και αυτό είναι το ενθαρρυντικό για τον Λάζλο Μπόλονι, αφού νίκες χωρίς γκολ δεν πρόκειται να επιτευχθούν.

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΣΑΝΤΣΕΣ

Η άφιξη του Φακούντο Σάντσες στην Αθήνα συνοδεύτηκε από κολακευτικά σχόλια και από την προσδοκία ότι θα προσφέρει περισσότερα από τον Ματίας Γιόχανσον. Στις πρώτες αγωνιστικές ο Αργεντινός απογοήτευσε, όμως με τον ΝΠΣ Βόλο έδειξε την αξία του. Περιόρισε τον επικίνδυνο Ουάρντα, κέρδισε πέναλτι, είχε την ασίστ στο γκολ του Καρλίτος και βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής. Όσο θα βελτιώνει τις αντοχές του, τόσο καλύτερος θα γίνεται ο Φακούντο.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Ακόμα δεν αντέχει να παίξει 90 λεπτά και αυτό κατέστη εμφανές στο τελευταίο 20λεπτο του ματς του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο. Ωστόσο, ο Μαουρίσιο βελτίωσε σημαντικά τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Τριφυλλιού. Χωρίς να κάνει κάτι το εξωπραγματικό, αφού με την εμπειρία του έκανε συντήρηση δυνάμεων, προσέφερε ηρεμία, σωστές μεταβιβάσεις και βοήθησε στον αέρα. Ο Βραζιλιάνος χαφ έδειξε πώς όταν θα βρεθεί σε φόρμα, θα μπορέσει να αποτελέσει ένα ασφαλές στήριγμα για να πλαισιώσει τον Κουρμπέλη.

LIMIT DOWN

ΜΠΑΡΤ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

Ο Ολλανδός στόπερ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και δεν θυμίζει τον περσινό αξιόπιστο αμυντικό. Ο Σένκεφελντ έχει πιο αργές αντιδράσεις, δεν μαρκάρει εξίσου αποτελεσματικά και αυτό έχει στοιχίσει στη συνολική ανασταλτική λειτουργία. Όπως στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, όταν στη φάση του γκολ του Μπαρτόλο ο Σένκεφελντ άργησε να τον ακολουθήσει και τον άφησε να εκτελέσει ανενόχλητος.

ΑΪΤΟΡ ΚΑΝΤΑΛΑΠΙΕΝΤΡΑ

Ο Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε για να πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες με ατομικές ενέργειες ή με σέντρες. Όμως, με εξαίρεση την ασίστ στον Μακέντα στη Λάρισα, ο Αϊτόρ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής στηρίζεται στην ταχύτητα και στο ξεπέταγμα του και απόρροια της κακής προετοιμασίας, έχει απωλέσει αυτό το πλεονέκτημα. Πάντως, ο Μπόλονι θα βελτιώσει την εκγύμναση και ο Αϊτόρ θα είναι από τους πιο ωφελημένους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα, στον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει για το μέλλον. Όμως, ο 22χρονος επιτελικός χαφ πρέπει να βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του. Με την απόδοση που είχε εναντίον του ΝΠΣ Βόλου, σε ένα σημείο που πέρασε αλλαγή, ήταν ξεκούραστος και μπορούσε να βοηθήσει στην κατοχή της μπάλας, δεν προοδεύει. Ο Μπουζούκης είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει και αυτός να ανεβάσει τους ρυθμούς του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από