Παναθηναϊκός : Reloaded στο 100% με τον Ολυμπιακό ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξαναπάτησε στο χορτάρι μετά από 7,5 μήνες, αλλά ο ορίζοντας της ολικής επαναφοράς του με τον Παναθηναϊκό είναι το αιώνιο ντέρμπι.

Στη Λαμία, ο Λούκας Βιγιαφάνιες πάτησε στο χορτάρι μετά από 7,5 μήνες… Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν περιορίστηκε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή, αλλά μπήκε στο ματς με διάθεση. Ο Βιγιαφάνιες κυνήγησε το γκολ, είχε χαμένο τετ-α-τετ και δοκίμασε την τύχη του από μακρινή απόσταση.

Ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την όρεξη του Βιγιαφάνιες, αφού γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για το φετινό αγωνιστικό σχέδιο του Παναθηναϊκού. Ο Μπόλονι συγκέντρωσε πληροφορίες για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και παρακολούθησε παλαιότερα ματς στα οποία είχε αγωνιστεί. Για αυτό, ο Ρουμάνος προπονητής έχει το πλάνο του για την επαναφορά του Βιγιαφάνιες.

Κυρίως, ο Μπόλονι θέλει ο Βιγιαφάνιες να πάρει τα πάνω του με ορίζοντα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ασφαλώς, υπάρχει άφθονος χρόνος μέχρι τότε. Αλλά, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού παίκτη του στο Φάληρο και μετά από 7,5 μήνες αποχής, το φορμάρισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο «Βίγια» θα παίξει με τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο και έπειτα θα δουλέψει στη διακοπή για την ολική επαναφορά.

Ο Μπόλονι έχει μιλήσει στον Βιγιαφάνιες, του έχει εξηγήσει το σκεπτικό του και ο ποδοσφαιριστής είναι απολύτως σύμφωνος. Είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος, ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων όντας στο 100%.…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από