Παναθηναϊκός : Ο Ζαγαρίτης στις προτεραιότητες του Ντρεοσί

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής ενημερώνεται για τις εκκρεμότητες και θα μιλήσει άμεσα με τον 19χρονο αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φέρει τα πάνω, κάτω στην περίπτωση του από τον Σεπτέμβριο, είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο 19χρονος του Παναθηναϊκού άρχισε τη σεζόν εκτός των πλάνων του Ντάνι Πογιάτος, με τρανταχτό παράδειγμα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όταν ο Ισπανός προτίμησε στην Τρίπολη τον Μαυρομμάτη ως υπηρεσιακή λύση, παρά τον μόνο καθαρόαιμο αριστερό μπακ που είχε στη διάθεση του.

Ωστόσο, η αντικατάσταση του Πογιάτος με τον Λάζλο Μπόλονι και η δουλειά του Ζαγαρίτη, έφεραν την ανατροπή. Το αποκορύφωμα ήταν η απόδοση του Ζαγαρίτη στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Καραϊσκάκης», όπου ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού σε απόδοση.

Ο Ζαγαρίτης έχει την ιδιαιτερότητα ότι το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021. Συνεπώς, από την Πρωτοχρονιά, σε ένα μήνα περίπου, ο 19χρονος αριστερός μπακ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει με άλλη ομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο… Ήδη, έχουν διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή ότι θα μιλήσουν άμεσα για την ανανέωση. Είναι πολύ πιθανό η προσέγγιση να γίνει στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αφού θα έχει ενημερωθεί διεξοδικά και ο Πιερ Ντρεοσί. Ο Γάλλος ξέρει την υπόθεση και δεν θα αφήσει τον χρόνο να κυλήσει…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από